Curs d' Anglès

Comissió: Actes / Jornades Tècniques (Tarragona)
Descripció: El Col.legi ofereix cursos d'Anglès per a col.legiats i els respectius familiars (marit, muller i fills), segons nivells i edats. Aquests cursos es realitzen en grups reduïts amb un mínim de 3 alumnes, dues o tres hores setmanals. Aquestes classes estan dirigides a tots aquells que estiguin interessats en aprendre Anglès, tindre un títol o també per aquells que vulguin refrescar-lo o millorar-lo. Les classes van destinades a persones a partir d'11 anys.

Objectiu
Segons el nivell i l' edat, l'objectiu varia: oferim classes per a la preparació d'exàmens, tant d'institut com oficials (PET, First Certificate, Proficiency, etc), fins a classes de conversa en format de taula rodona. Cada trimestre es compon de 24 hores de classe.

Docent
Professora nadiua d'Anglaterra amb un grau elevat d'experiència i que porta anys amb el col.lectiu d'Enginyers de la Demarcació de Tarragona.

Horaris establerts
La formació és oberta i per tant sempre deixa la porta oberta a noves incorporacions. Per tal d'oferir el millor servei possible, el horari de cada grup s'establirà de comú acord entre el components del grup i el professor.
Dates: 1 d'Octubre de 2018
Horari: A definir segons grups incrits
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.