Conferència CIBERRISCOS: Conèixer el perill, ens fa més segurs!

Comissió: Actes / Jornades Tècniques (Tarragona)
Descripció: Justificació del taller

Les noves tecnologies han aportat importants avenços en diferents sectors de les nostres vides però també han donat lloc a noves formes de cometre delictes i exposar, tant a particulars com a empreses, a greus amenaces que posen en perill la nostre seguretat.
Segons dades de l' Institut Nacional de Ciberseguretat (INCIBE), el cibercrim ja suposa el 0,8% del PIB mundial. Per les empreses espanyoles aquest organisme xifra el cost econòmic en 14.000 millons d'euros. D'aquestes empreses ciberatacades, el 70% son petites empreses o autònoms, dels quals, el 60% que pateixen un ciberatac, desapareixen al cap de 6 mesos.
Protegir-nos contra ciberriscos esdevé vital per les empreses, sobretot des del passat mes de maig, que va entrar en vigor el nou Reglament Europeu de Protecció de Dades, fet que fa que qualsevol ciberatac que tinguem, el qual vulneri dades de tercers que estiguin en el nostre poder, puguin comportar importants sancions per la empresa atacada per incompliment del nostre deure de custòdia i protecció d'aquestes dades de caràcter personal.
Queda clar dons que no es un tema que afecti a multinacionals o entitats d'envergadura sinó que fins i tot i també és un perill que ja ha entrat a les nostres llars.
Trobar solucions, com prendre consciència, conèixer la normativa que l'envolta, reforçar les nostres mesures de protecció, transferir part de les conseqüències de partir un atac, esdevé de vital importància i punt fonamental d'aquesta conferència.

La conferència es farà a través de la plataforma Zoom, un cop inscrits i abans de la conferència us enviarem l'enllaç.

Més informació
Dates: Dimecres 28 d'octubre de 2020
Horari: A les 18,00 h.
Inscripcions : Període inscripció tancat

Places limitades. Utilitzar la inscripció online per realitzar la reserva de plaça.