JORNADA TÈCNICA:ACTUALITZACIÓ NORMATIVA AMBIENTAL

Comissió: Actes / Jornades Tècniques (Tarragona)
Descripció: Us volem convidar a la següent Jornada organitzada juntament per TÜV RHEINLAND, OYMO i EURECAT.

L'entrada en vigor Decret 139/2018 de 3 de juliol, sobre els règims d'intervenció ambiental atmosfèrica dels establiments on es desenvolupin activitats potencialment contaminants de l'atmosfera, ens presenta un nou escenari normatiu que comporta la tramitació de diferents permisos atmosfèrics, en funció de la classificació de l'activitat industrial com a CAPCA o PCAA.

Paral·lelament, en l'àmbit de la protecció del sòl, la modificació del Decret 1/2009 va introduir noves figures normatives i obligacions per als titulars de les activitats i de les entitats de control de la qualitat del subsòl.

L'objectiu de la sessió és analitzar les implicacions pràctiques per a les empreses d'aquestes novetats:
Per una banda, l'actualització normativa catalana en matèria de contaminació atmosfèrica i de sols contaminats, tant des de la perspectiva de la gestió per part de la mateixa activitat industrial com de l'Administració competent, així com els tràmits de gestió a realitzar.
Per altra, presentar i analitzar per part de EURECAT, metodologies disruptives i d'innovació per donar suport, en temes de tractament de sols contaminats, a les empreses de serveis especialitzades en aquest camp.

Inscripcions en el següent enllaç

Més informació
Dates: Dijous 7 de febrer de 2019
Horari: De 9:00 a 13:00 h Seu de la Demarcació de Tarragona
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.