Enginyeres del segle XXI: Perspectiva i Transformació

Comissió: Actes / Jornades Lúdiques (Tarragona)
Descripció: La primera trobada Enginyeres del segle XXI: Perspectiva i Transformació gira entorn la contribució de les dones enginyeres industrials en el present i futur de la indústria. L'objectiu és fomentar la col·laboració, el diàleg i l'intercanvi d'idees entre dones enginyeres industrials que comparteixen un interès comú pel desenvolupament i la innovació en el camp de l'enginyeria industrial. La finalitat és crear un espai obert on es puguin compartir les experiències, reptes i èxits, així com aprendre de les perspectives i coneixements de totes les participants.

En resum, una bona oportunitat per establir noves connexions professionals, ampliar la xarxa professional i inspirar-te amb les històries i els èxits d¿altres enginyeres col·legiades.

L'acte consistirà en una taula rodona i posterior debat interactiu obert a totes les assistents que comptarà amb professionals i futures professionals del sector des de l'àmbit acadèmic, l'àmbit professional i també de l'àmbit estudiantil del Màster d'Enginyeria Industrial:

-SILVIA DE LA FLOR, Directora del Departament d'Enginyeria Mecànica de la URV i membre de la junta d'EIC Demarcació de Tarragona.
-ANNA GOMIS, Enginyera Industrial Especialista en secció mecànica i caldereria a Technip IBERIA, S.A. i membre de la junta d'EIC Demarcació de Tarragona.
-MARIA URGELLÈS, Enginyera Industrial Site Logistics Manager a DOW Chemical i membre de la junta d'EIC Demarcació de Tarragona.
-VALERIA LANDA i KARLA VERGEL, estudiants del Màster d'Enginyeria Industrial de la URV i guanyadores del 1er Premi de l'Engihack 2023.
-GLÒRIA PINO, Gerent EIC Demarcació de Tarragona.
Dates: Dijous 18 d'abril de 2024
Horari: A les 18,30h a la Seu de la Demarcació de Tarragona
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.